››Hetteling Schilders B.V.

Koetserstraat 7
1531 NX   Wormer

Tel. : 075-614.13.20
Mail :
KvK : 35028527
BTW : NL 817.925.223 B01
Algemene voorwaarden
Een meerjarig onderhoudsplan: professionele verzorging van uw schilderwerk op lange termijn. Voor een vast bedrag per jaar! info ››

Specialisaties

›› Als KEIM-applicateur werken wij veel met KEIM

Natuurlijke grondstoffen vormen de basis voor de kwaliteit van de KEIM mineraalverven. KEIM verven zijn qua opbouw en hardheid gelijk aan bergkristal. Het principe van de silicaat verftechniek berust op een verkeiming van de mineraalverf met de ondergrond. Er ontstaat een vaste, minerale en onoplosbare verbinding van de verf met de verfdrager. Daardoor is KEIM uiterst geschikt voor pleisterwerk, beton, baksteen en natuursteen, en zowel binnen als buiten toe te passen.

Waterdampdoorlaatbaarheid

De hoge waterdampdoorlaatbaarheid van de silicaat- verven garandeert dat de vochtigheid in de ondergrond ongehinderd naar buiten verdampen kan. Er kunnen derhalve geen vochtconcentraties ontstaan tussen verflaag en ondergrond, die kunnen leiden tot afbladderen en scheurvorming. De ondergrond blijft gezond. Het ademend vermogen van de ondergrond blijft volledig gehandhaafd.

Geen schimmel of bacteriën

Door de zuiver anorganische opbouw van de KEIM silicaatverven samen met de hoge water-dampdoorlaatbaarheid wordt de vorming van condens vermeden en tegelijkertijd de groei van schimmels en bacteriën verhinderd. Deze eigenschap vormt een garantie voor een schone en hygiënische verflaag, alsmede een voorwaarde voor gezonde condities in met KEIM behandelde ruimtes.


Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Algemene voorwaarden gedeelte beeldmateriaal: photodesign Kempes website: Tip ICT Services